Ryerson University

Student Learning Center, Toronto

An award-winning Student Learning Center delivers colourful vistas multiple quiet meeting rooms where students could assemble in workgroups.

Each level of the RUSLC is branded with a different saturated colour and has a name inspired by nature Moodwall P4 custom glass sizing, shapes, and colour films outfits ‘The Garden’, ‘The Sun’. and ‘The Sky’ levels that required both visual and auditory privacy.

Project Details: 

Design Team: Snøhetta Architects

Contruction Management: Zeidler Partnership Architects

Client: Ryerson University

Size: 153,000 sq. ft. / 1,698 lineal ft. of architectural demountable walls

Completion Date: February 2015

Moodwall Project Specifications: 

  • Moodwall P4 frameless 3/8″ tempered and 1/2″ tempered laminated glass with clear anodized
  • Double 1/4″ tempered glass aluminum framed door with hardware
  • Double 1/4″ tempered glass aluminum framed door with hardware